Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог дисертацій (1)Картотека авторефератів (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.68<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
664.68
С 46


    Скуратовская, О. Д.
    Контроль качества продукции физико-химическими методами. 2. Мучные кондитерские изделия [Текст] : производственно-практическое издание / О. Д. Скуратовская. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : ДеЛи принт, 2003. - 128 с. - ISBN 5-94343-041-5 : 44. 80 грн.
УДК
ББК 36.86

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості продукції борошняних кондитерських виробів -- борошняні кондитерські вироби

Примірників всього: 4
ч/з1 (1), аб3 (3)
Свободны: ч/з1 (1), аб3 (2)
Знайти схожі

2.
664.68
С 23


   
    Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий [Текст] : сборник / сост. А. В. Павлов. - СПб. : Профикс, 2008. - 296 с. - ISBN 978-5-903039-41-8 : 55.00 р.
УДК
ББК 36.865я27


Дод.точки доступу:
Павлов, А. В. \сост.\
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

3.
664.68
М 97


    Мэнли, Дункан.
    Мучные кондитерские изделия [Текст] : производственно-практическое издание / Д. Мэнли ; пер. с англ. В. Е. Ашкинази ; ред. И. В. Матвеева. - СПб. : Профессия, 2008. - 560 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - ISBN 5-93913-046-1 : 300.00 р.
УДК
ББК 36.865


Дод.точки доступу:
Ашкинази, В. Е. \пер. с англ. .\; Матвеева, И. В. \ред.\
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

4.
664.68
Ч-84


   
    Чудо-тесто [Текст] : издания для досуга / сост. Н. Шилина. - Минск : ООО "Белфарпост", 1997. - 320 с. - ISBN 985-6335-04-3 : 15. 00 р.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- випічки -- десерти -- вироби з тіста

Утримувачі документа:
СНАУ

Дод.точки доступу:
Шилина, Н. \сост.\
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

5.
664.68
Б 70


    Блощинська, Олена Олександрівна.
    Удосконалення технології безнлютенових фонданів [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - технологія харчової продукції / О. О. Блощинська ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2019. - 20 с. -
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

6.
664.68
L 93


    Lou Wenjuan
    Development of biscuits technology with the addition of grape pomace powders [Рукопис] : dissertation submitted for a scientific degree of doctor of philosophy; specialty 181 - food technology / Lou Wenjuan ; кер. роботи Natalia Grevtseva. - Sumy : SNAU, 2022. -
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Grevtseva, Natalia \кер. роботи.\
Примірників всього: 1
ІБВ (1)
Свободны: ІБВ (1)
Знайти схожі

7.
664.68
L-66


    Li Yanping
    Technology of reduced-salt pork batters using soy protein isolate and high pressure processing [Рукопис] : dissertation for the degree of doctors of philosophy; specialty 181 - food technologies / Li Yanping ; scientific supervisor Valerii Sukmanov. - SUMY : SNAU, 2022. - б/ц р.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Sukmanov, Valerii \scientific supervisor.\
Примірників всього: 1
ІБВ (1)
Свободны: ІБВ (1)
Знайти схожі

8.
664.68
S-53


    Shang Feifei
    Development of the production technology of cooked sausages with use of plant raw materials [Manuscript] : dissertation for a scientific degree of doctor of philosophy / Shang Feifei ; scientific supervisor Tetyana Anatolyivna Kryzhka. - SUMY : SNAU, 2023. - 220 p. -
УДК


Утримувачі документа:
SNAU
Дод.точки доступу:
Kryzhka, Tetyana Anatolyivna \scientific supervisor.\
Примірників всього: 1
ІБВ (1)
Свободны: ІБВ (1)
Знайти схожі