Пошуковий запит: <.>U=664.68<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8 |
>1.
| 664.68 С 46
Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами. 2. Мучные кондитерские изделия [Текст] : производственно-практическое издание / О. Д. Скуратовская. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : ДеЛи принт, 2003. - 128 с. - ISBN 5-94343-041-5 : 44. 80 грн.ББК 36.86
Кл.слова (ненормовані): контроль якості продукції борошняних кондитерських виробів -- борошняні кондитерські вироби
Примірників всього: 4 ч/з1 (1), аб3 (3) Свободны: ч/з1 (1), аб3 (2) Знайти схожі
|
>2.
| 664.68 С 23
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий [Текст] : сборник / сост. А. В. Павлов. - СПб. : Профикс, 2008. - 296 с. - ISBN 978-5-903039-41-8 : 55.00 р.ББК 36.865я27
Дод.точки доступу: Павлов, А. В. \сост.\
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>3.
| 664.68 М 97
Мэнли, Дункан. Мучные кондитерские изделия [Текст] : производственно-практическое издание / Д. Мэнли ; пер. с англ. В. Е. Ашкинази ; ред. И. В. Матвеева. - СПб. : Профессия, 2008. - 560 с. : ил. - (Научные основы и технологии). - ISBN 5-93913-046-1 : 300.00 р.ББК 36.865
Дод.точки доступу: Ашкинази, В. Е. \пер. с англ. .\; Матвеева, И. В. \ред.\
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>4.
| 664.68 Ч-84
Чудо-тесто [Текст] : издания для досуга / сост. Н. Шилина. - Минск : ООО "Белфарпост", 1997. - 320 с. - ISBN 985-6335-04-3 : 15. 00 р. Кл.слова (ненормовані): кондитерські вироби -- випічки -- десерти -- вироби з тіста
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Шилина, Н. \сост.\
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>5.
| 664.68 Б 70
Блощинська, Олена Олександрівна. Удосконалення технології безнлютенових фонданів [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - технологія харчової продукції / О. О. Блощинська ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2019. - 20 с. -
Утримувачі документа: СНАУ
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>6.
| 664.68 L 93
Lou Wenjuan Development of biscuits technology with the addition of grape pomace powders [Рукопис] : dissertation submitted for a scientific degree of doctor of philosophy; specialty 181 - food technology / Lou Wenjuan ; кер. роботи Natalia Grevtseva. - Sumy : SNAU, 2022. -
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Grevtseva, Natalia \кер. роботи.\
Примірників всього: 1 ІБВ (1) Свободны: ІБВ (1) Знайти схожі
|
>7.
| 664.68 L-66
Li Yanping Technology of reduced-salt pork batters using soy protein isolate and high pressure processing [Рукопис] : dissertation for the degree of doctors of philosophy; specialty 181 - food technologies / Li Yanping ; scientific supervisor Valerii Sukmanov. - SUMY : SNAU, 2022. - б/ц р.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Sukmanov, Valerii \scientific supervisor.\
Примірників всього: 1 ІБВ (1) Свободны: ІБВ (1) Знайти схожі
|
>8.
| 664.68 S-53
Shang Feifei Development of the production technology of cooked sausages with use of plant raw materials [Manuscript] : dissertation for a scientific degree of doctor of philosophy / Shang Feifei ; scientific supervisor Tetyana Anatolyivna Kryzhka. - SUMY : SNAU, 2023. - 220 p. -
Утримувачі документа: SNAU Дод.точки доступу: Kryzhka, Tetyana Anatolyivna \scientific supervisor.\
Примірників всього: 1 ІБВ (1) Свободны: ІБВ (1) Знайти схожі
|
|