Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Фонд електронних документів (7)Картотека авторефератів (3)Електронний каталог бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А. Ковпака (1)Електронний каталог бібліотеки Коледжу СНАУ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.6<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.
658.53
М 54


   
    Методичні положення та норми витрат праці для хлібопекарського виробництва [Текст] : наукове видання / І. М. Демчук [та ін.]. ; УНДІ продуктивності АПК. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2017. - 424 с. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 978-617-613-044-4 : 47. 83 р., 80. 00 р.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарське виробництво

Утримувачі документа:
СНАУ

Дод.точки доступу:
Демчук, І. М.; Митченок, О. О.; Тютін, В. М.; Полонська, О. М.
Примірників всього: 3
аб3 (2), ч/з1 (1)
Свободны: аб3 (2), ч/з1 (1)
Знайти схожі

2.
664.6
Т 38


   
    Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск. - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

3.
664.6
Т 38


   
    Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-ROM). - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

4.
664.6
О-75


   
    Основи виробництва круп'яних і макаронних виробів [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск. - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

5.
664.6
О-75


   
    Основи виробництва круп'яних і макаронних виробів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-DA). - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

6.
664.6
Т 38


   
    Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-DV). - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

7.
664.6
Б 83


    Бортнічук, Олег Вікторович.
    Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - Технологія харчової продукції / О. В. Бортнічук ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. -
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

8.
664.6
С 36


    Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
    Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. 05.18.16 - технологія харчової продукції / Т. А. Сильчук ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2018. - 40 с. -
УДК


Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

9.
664.6
Ш 95


    Шульга, Оксана Сергіївна.
    Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - технологія харчової продукції / О. С. Шульга ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2019. - 44 с. -
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Примірників всього: 1
аб3 (1)
Свободны: аб3 (1)
Знайти схожі

10.
664.6
Т 38


   
    Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" ОС "Магістр" / укл.: В. І. Троценко, М. В. Радченко, А. А. Ставицький. - Суми : СНАУ, 2023. - эл. опт. диск. - Б. ц.
УДК


Утримувачі документа:
СНАУ
Дод.точки доступу:
Троценко, В. І. \укл.\; Радченко, М. В. \укл.\; Ставицький, А. А. \укл.\
Примірників всього: 1
ч/з пер (1)
Свободны: ч/з пер (1)
Знайти схожі

 1-10    11-12