Пошуковий запит: <.>U=664.6<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| 658.53 М 54
Методичні положення та норми витрат праці для хлібопекарського виробництва [Текст] : наукове видання / І. М. Демчук [та ін.]. ; УНДІ продуктивності АПК. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2017. - 424 с. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 978-617-613-044-4 : 47. 83 р., 80. 00 р. Кл.слова (ненормовані): хлібопекарське виробництво
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Демчук, І. М.; Митченок, О. О.; Тютін, В. М.; Полонська, О. М.
Примірників всього: 3 аб3 (2), ч/з1 (1) Свободны: аб3 (2), ч/з1 (1) Знайти схожі
|
>2.
| 664.6 Т 38
Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск. - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
>3.
| 664.6 Т 38
Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-ROM). - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
>4.
| 664.6 О-75
Основи виробництва круп'яних і макаронних виробів [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск. - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
>5.
| 664.6 О-75
Основи виробництва круп'яних і макаронних виробів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-DA). - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
>6.
| 664.6 Т 38
Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" 1 курсу ОС "Магістр" / укл. М. В. Радченко. - Суми : СНАУ, 2018. - эл. опт. диск (CD-DV). - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Радченко, М. В. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
>7.
| 664.6 Б 83
Бортнічук, Олег Вікторович. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - Технологія харчової продукції / О. В. Бортнічук ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. -
Утримувачі документа: СНАУ
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>8.
| 664.6 С 36
Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. 05.18.16 - технологія харчової продукції / Т. А. Сильчук ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2018. - 40 с. -
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>9.
| 664.6 Ш 95
Шульга, Оксана Сергіївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. Спеціальність 05.18.16 - технологія харчової продукції / О. С. Шульга ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2019. - 44 с. -
Утримувачі документа: СНАУ
Примірників всього: 1 аб3 (1) Свободны: аб3 (1) Знайти схожі
|
>10.
| 664.6 Т 38
Технологія переробки зерна і технічної сировини [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 201 "Агрономія" ОС "Магістр" / укл.: В. І. Троценко, М. В. Радченко, А. А. Ставицький. - Суми : СНАУ, 2023. - эл. опт. диск. - Б. ц.
Утримувачі документа: СНАУ Дод.точки доступу: Троценко, В. І. \укл.\; Радченко, М. В. \укл.\; Ставицький, А. А. \укл.\
Примірників всього: 1 ч/з пер (1) Свободны: ч/з пер (1) Знайти схожі
|
|
|