Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Електронна бібліотека (2)Електронний каталог бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>R=65.33.29@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 122
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
Шифр: З7 (Журнал)
Зерно і хліб [Текст] : щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - Киiв : Державна акціонерна компанія "Хліб України" ; К. : ІАЕ УААН, 1995 - . - Виходить кожного кварталу
Зареєстровані надходження:
     2007  2006  2005  2004  2003  2002  2001  2000  1999  1998  1997  1996 
Знайти схожі

2.
36.83
Ш65


    Шишков, Ю. И.
    Хлебобулочные изделия - продукты функционального питания [Текст] / Ю. И. Шишков, А. А. Рогов // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2005. - №1. - С. 78-81 . - ISSN 0235-2486
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Рогов, А. А.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

3.
36.830.2
Д75


    Дробот, В. І.
    Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба [Текст] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, А. О. Білик // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №4. - С. 53-55
ДРНТІ
ББК 36.830.2


Дод.точки доступу:
Сильчук, Т. А.; Білик, А. О.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

4.
36.821.01
Д75


    Дробот, В. І.
    Мала кількість клейковини - не проблема [Текст] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №5. - С. 69-70
ДРНТІ
ББК 36.821.01


Дод.точки доступу:
Сильчук, Т. А.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

5.
36.830
М33


    Матвеева, И. В.
    Концепция и технологические решения применения хлебопекарных улучшителей [Текст] / И.В. Матвеева // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2005. - №5. - С. 20-23 . - ISSN 0235-2486
ДРНТІ
ББК 36.830



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

6.
36.83
П22


    Пащенко, Л. П.
    Екструдована суміш [Текст] / Л. П. Пащенко, І. Нікітін, О. Парченко // Харчова і переробна промисловість : Щомісячний науково-виробничий журнал Держпроду, Національного університету харчових технологій та ТОВ "Украгропак". - 2005. - №7. - С. 13
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Нікітін, І.; Парченко, О.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

7.
36.83
А85


    Арсеньєва, Л. Ю.
    Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину [Текст] / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. Усатюк // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 56-58
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Бондар, Н.П.; Усатюк, С.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

8.
36.83
Ш68


    Шлеленко, Л. А.
    Влияние реальных факторов на развитие ассортимента хлебобулочных изделий [Текст] / Л. А. Шлеленко // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 59-62
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

9.
36.83
Д75


    Дробот, В. І.
    Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі [Текст] / В.І. Дробот // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 67-69
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

10.
36.83
А85


    Арсеньєва, Л. Ю.
    Розробка національного способу збагачення хліба йодом [Текст] / Л. Ю. Арсеньєва // Вісник аграрної науки : Науково-теоретичний журнал Української Академії аграрних наук. - 2005. - №7. - С. 56-60
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

11.
36.83
Л33


    Лебеденко, І.
    Ще незвичні для нас безборошняні буханці виготовляють з цілого зерна [Текст] / І. Лебеденко, Г. Ф. Пшенишнюк // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2005. - N4. - С. 20-21
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Пшенишнюк, Г. Ф.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

12.
36.83
Ч-49


    Черниш, П.
    Глютен, або суха клейковина,-чудова натуральна добавка [Текст] / П. Черниш // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2005. - N4. - С. 31
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

13.
36.83
М79


    Моргун, В. А.
    Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур [Текст] / В.А. Моргун, Д.А. Жигунов, О.С. Крошко // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №11. - С. 20-22
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Жигунов, Д. А.; Крошко, О. С.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

14.
36.83
Д33


    Денисенко, Т.
    Вівсяне печиво з нетрадиційними добавками [Текст] / Т. Денисенко // Харчова і переробна промисловість : Щомісячний науково-виробничий журнал Держпроду, Національного університету харчових технологій та ТОВ "Украгропак". - 2005. - №11. - С. 27
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

15.
36.83
К59


    Козубаева, Л. А.
    Производство крупяного хлеба [Текст] / Л.А. Козубаева // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №12. - С. 54-55
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

16.
36.83
Б73


    Богатырева, Т. Г.
    Влияние флавоноидов экстрата зеленого чая на качество теста [Текст] / Т. Г. Богатырева, Л. И. Пучкова, Ж. М. Жамукова // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2006. - №1. - С. 80-81 . - ISSN 0235-2486
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Пучкова, Л. И.; Жамукова, Ж. М.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

17.
36.83
Н49


    Нелюбіна, А.
    Хлібопекарське пшеничне борошно, збагачене мінеральними речовинами [Текст] / А. Нелюбіна // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2006. - N2. - С. 22-23
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

18.
36.83
С76


    Стадник, І.
    Властивості хліба, випеченого з борошна грубого помелу [Текст] / І. Стадник // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2006. - №3. - С. 56-57
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

19.
36.83
Н62


    Никифорова, Т. А.
    Использование побочных продуктов переработки зерна в хлебопекарной промышленности [Текст] / Т. А. Никифорова, А. Е. Никифоров // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2006. - №7. - С. 35-36
ДРНТІ
ББК 36.83


Дод.точки доступу:
Никифоров, А. Е.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

20.
36.83
Б90


    Букін, А.
    Картопляна хвороба хліба не дрімає [Текст] / А. Букін // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2006. - N4. - С. 18-19
ДРНТІ
ББК 36.83



Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120