Пошуковий запит: <.>R=65.33.29@<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 122
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| > Зерно і хліб [Текст] : щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - Киiв : Державна акціонерна компанія "Хліб України" ; К. : ІАЕ УААН, 1995 - . - Виходить кожного кварталу Зареєстровані надходження: 2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Знайти схожі
|
>2.
| 36.83 Ш65
Шишков, Ю. И. Хлебобулочные изделия - продукты функционального питания [Текст] / Ю. И. Шишков, А. А. Рогов> // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2005. - №1. - С. 78-81
. - ISSN 0235-2486ББК 36.83
Дод.точки доступу: Рогов, А. А. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>3.
| 36.830.2 Д75
Дробот, В. І. Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба [Текст] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, А. О. Білик> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №4. - С. 53-55
ББК 36.830.2
Дод.точки доступу: Сильчук, Т. А.; Білик, А. О. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>4.
| 36.821.01 Д75
Дробот, В. І. Мала кількість клейковини - не проблема [Текст] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №5. - С. 69-70
ББК 36.821.01
Дод.точки доступу: Сильчук, Т. А. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>5.
| 36.830 М33
Матвеева, И. В. Концепция и технологические решения применения хлебопекарных улучшителей [Текст] / И.В. Матвеева> // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2005. - №5. - С. 20-23
. - ISSN 0235-2486ББК 36.830
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>6.
| 36.83 П22
Пащенко, Л. П. Екструдована суміш [Текст] / Л. П. Пащенко, І. Нікітін, О. Парченко> // Харчова і переробна промисловість : Щомісячний науково-виробничий журнал Держпроду, Національного університету харчових технологій та ТОВ "Украгропак". - 2005. - №7. - С. 13
ББК 36.83
Дод.точки доступу: Нікітін, І.; Парченко, О. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>7.
| 36.83 А85
Арсеньєва, Л. Ю. Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину [Текст] / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, С. Усатюк> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 56-58
ББК 36.83
Дод.точки доступу: Бондар, Н.П.; Усатюк, С. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>8.
| 36.83 Ш68
Шлеленко, Л. А. Влияние реальных факторов на развитие ассортимента хлебобулочных изделий [Текст] / Л. А. Шлеленко> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 59-62
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>9.
| 36.83 Д75
Дробот, В. І. Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі [Текст] / В.І. Дробот> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №6. - С. 67-69
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>10.
| 36.83 А85
Арсеньєва, Л. Ю. Розробка національного способу збагачення хліба йодом [Текст] / Л. Ю. Арсеньєва> // Вісник аграрної науки : Науково-теоретичний журнал Української Академії аграрних наук. - 2005. - №7. - С. 56-60
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>11.
| 36.83 Л33
Лебеденко, І. Ще незвичні для нас безборошняні буханці виготовляють з цілого зерна [Текст] / І. Лебеденко, Г. Ф. Пшенишнюк> // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2005. - N4. - С. 20-21
ББК 36.83
Дод.точки доступу: Пшенишнюк, Г. Ф. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>12.
| 36.83 Ч-49
Черниш, П. Глютен, або суха клейковина,-чудова натуральна добавка [Текст] / П. Черниш> // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2005. - N4. - С. 31
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>13.
| 36.83 М79
Моргун, В. А. Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур [Текст] / В.А. Моргун, Д.А. Жигунов, О.С. Крошко> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №11. - С. 20-22
ББК 36.83
Дод.точки доступу: Жигунов, Д. А.; Крошко, О. С. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>14.
| 36.83 Д33
Денисенко, Т. Вівсяне печиво з нетрадиційними добавками [Текст] / Т. Денисенко> // Харчова і переробна промисловість : Щомісячний науково-виробничий журнал Держпроду, Національного університету харчових технологій та ТОВ "Украгропак". - 2005. - №11. - С. 27
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>15.
| 36.83 К59
Козубаева, Л. А. Производство крупяного хлеба [Текст] / Л.А. Козубаева> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2005. - №12. - С. 54-55
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>16.
| 36.83 Б73
Богатырева, Т. Г. Влияние флавоноидов экстрата зеленого чая на качество теста [Текст] / Т. Г. Богатырева, Л. И. Пучкова, Ж. М. Жамукова> // Пищевая промышленность : Ежемесячный научно-технический журнал. - 2006. - №1. - С. 80-81
. - ISSN 0235-2486ББК 36.83
Дод.точки доступу: Пучкова, Л. И.; Жамукова, Ж. М. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>17.
| 36.83 Н49
Нелюбіна, А. Хлібопекарське пшеничне борошно, збагачене мінеральними речовинами [Текст] / А. Нелюбіна> // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2006. - N2. - С. 22-23
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>18.
| 36.83 С76
Стадник, І. Властивості хліба, випеченого з борошна грубого помелу [Текст] / І. Стадник> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : Науково-технічний журнал. - 2006. - №3. - С. 56-57
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>19.
| 36.83 Н62
Никифорова, Т. А. Использование побочных продуктов переработки зерна в хлебопекарной промышленности [Текст] / Т. А. Никифорова, А. Е. Никифоров> // Хранение и переработка зерна : Ежемесячный научно-практический журнал. - 2006. - №7. - С. 35-36
ББК 36.83
Дод.точки доступу: Никифоров, А. Е. Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>20.
| 36.83 Б90
Букін, А. Картопляна хвороба хліба не дрімає [Текст] / А. Букін> // Зерно і хліб : Щоквартальний науково-виробничий журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2006. - N4. - С. 18-19
ББК 36.83
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
|
|